Piure de varza de Bruxelles

Printeaza

O reteta de piure de varza de bruxelles din: varza de bruxelles, cartofi, branza de vaci, unt, lapte si sare.

Ingrediente:Piure de varza de Bruxelles

  • 500 g varza de Bruxelles
  • 1 kg cartofi
  • 200 g branza de vaci
  • 50 g unt
  • 1/2 cana cu lapte
  • sare

Mod de preparare

Curata varza, opareste-o in apa cu sare aproximativ 20 de minute, dupa care tai-o cat mai marunt. Separat, curata cartofii si pune-i la fiert in apa cu sare. Scurge cartofii si zdrobeste-i cu o furculita.

Adauga untul, varza tocata si branza de vaci. Piureul astfel obtinut subtiaza- l cu laptele fierbinte. Potriveste gustul de sare si serveste-l imediat. Reteta preluata de aici.

Piure de varza de Bruxelles

Piure de varza de Bruxelles

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.