Piure de dovlecei cu masline verzi si patrunjel
PrinteazaPiure de dovlecei cu masline verzi si patrunjel din: dovlecei, patrunjel verde, masline verzi, ulei de masline, sare si piper.
Ingrediente:
- 2 dovlecei
- 1 legatura patrunjel verde
- 100g masline verzi
- 50ml ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbem dovleceii în apa cu sare. Îi taiem rondele si îi lasam la scurs. Le zdrobim apoi cu ajutorul unui blender pana cand obtinem o pasta.
Adaugam treptam ulei de masline si omogenizam în continuare. Ornam cu masline fara samburi si frunze de patrunjel.
Piure de dovlecei cu masline verzi si patrunjel
Pofta buna!
Piure de Păstârnac din: pastarnac, usturoi, smantana, unt, sare, piper, nucsoara, apa. Piureul de păstârnac este o alternativă rafinată și plină de aromă la clasicul piure de cartofi. Această rețetă culinara îmbogățește orice masă, adăugând o notă de eleganță și un gust deosebit. Păstârnacul, cu dulceața sa subtilă și textura cremoasă, transformă acest fel de […]
Piure de Castane: Deliciu Vanilat si Dulce
Piure de dovleac cu parmezan din: dovleac, unt, smantana, usturoi, parmezan. Dovleacul este bogat în nutrienți și are un conținut scăzut de calorii. Este o sursă bună de fibre, vitamina A, vitamina C, potasiu și fier. De asemenea, conține antioxidanți precum betacarotenul, care are beneficii pentru sănătatea ochilor și sistemul imunitar. Reteta low carb Ingrediente: […]
Piure de conopida din: conopida, unt, sare, piper. Un subtitut perfect pentru piureul de cartofi. Legume calde – cand iti doresti sa ai un stil de viata sanatos si nu mai stii ce sa servesti la garnitura legumele calde sunt alegerea potrivita. Conopida (Brassica oleracea var. botrytis) este o legumă delicioasă și sănătoasă, aparținând familiei […]