Piure de mazare

Printeaza

Piure de mazare din: unt, praz, mazare, menta, supa de pui, smantana, nucsoara, sare, piper.

retete

Ingrediente:

  • 1-2 linguri unt
  • 1 fir praz, feliat
  • 225 gr mazare inghetata
  • 1 crenguta menta
  • 150 ml supa de pui
  • 45 ml smantana
  • 1 praf nucsoara
  • sare si piper, dupa gust

 

Mod de preparare:

Topiti untul intr-o tigaie, adaugati prazul si sotati 3-4 minute.

Adaugati mazarea si supa, aduceti la fierbere, acoperiti si gatiti 4 minute.

Dati la blender si omogenizati cu smantana.

Presarati cu nucsoara si asezonati, dupa gust.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.