Piure de pastarnac cu aroma de usturoi

Printeaza

Piure de pastarnac cu aroma de usturoi din: pastarnac, usturoi, unt, hrean, sare, piper, nucsoara, ceapa verde.

Pastarnacul este o sursă bună de vitamine și minerale. Este bogat în vitamina C, vitamina K, potasiu și fibre alimentare.

De asemenea, conține cantități semnificative de calciu, fier, magneziu și vitamina B6.

Consumul de pastarnac poate contribui la întărirea sistemului imunitar, îmbunătățirea sănătății oaselor și a sistemului circulator.

 

 

Ingrediente:

  • 400gr pastarnac, curatat si taiat bucati
  • 8 catei usturoi, curatat si feliat
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri hrean din conserva/borcan
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/8 lingurita nucsoara
  • 3 linguri ceapa verde

 

Mod de preparare:

Fierbeti pastarnacul impreuna cu usturoiul timp de 15 minute. Scurgeti foarte bine.

Pasati apoi foarte bine, adaugati, unt, hrean, sare, piper si nucsoara.

Inainte de servire presarati ceapa verde.

6 portii, fiecare contine

  • 10 gr carbohidrati
  • 2 gr fibra
  • 2 gr proteina

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Carnati cu piure de pastarnac si telina

Carnati cu piure de pastarnac si telina

Carnati cu piure de pastarnac si telina din: telina, pastarnac, carnati de porc, ulei, ceapa, varza, otet, supa de vita sau de legume, broccoli, smantana. Ingrediente: 500 g ţelină, curăţată şi tăiată în cuburi 2 păstârnaci (175 g) 8 cârnaţi de porc 2 linguri cu ulei de măsline 2 cepe roşii, feliate 1/2 varză roşie, […]

 

 

Reteta zilei: Piure de conopida, morcov si pastarnac

Piure de conopida, morcov si pastarnac din: unt, pastarnac, morcovi, conopida, usturoi verde, ceapa, supa de pui, apa, sare, piper.   Ingrediente: 4 linguri de unt 5 buc pastarnac, tocat 2 morcovi, tocati 1/2 conopida, rupta buchetele 4 tulpini de usturoi verde , taiat felii subtiri 1/2 ceapa , tocata 1/2 cana supa de pui […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.