Piure prajit

Printeaza

Piure prajit din: cartofi, varza, burta de porc, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Piure prajit

  • 600 g varză crudă
  • 400 g cartofi
  • 4 felii burtă de porc
  • 2 linguri ulei
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Varza se curăţă foaie cu foaie şi se pune la fiert în apă cu sare. După 10 minute, se pun şi cartofii şi se lasă 20 de minute.

Se mărunţesc apoi legumele, se potriveşte gustul de sare şi piper şi, cu ajutorul unui inel de metal, se pun cantităţi de piure de varză şi cartofi într-o tigaie cu ulei. Se retrage inelul şi se lasă să se rumenească.

Se prăjeşte şi burta de porc şi se aduce la masă cu piureul prăjit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.