Piure cu rucola si ricotta

Printeaza

O reteta de piure cu rucola si ricotta din: cartofi, unt, sare grunojasa, rucola si ricotta.

Ingrediente:Piure cu rucola si ricotta

  • un kg cartofi noi
  • 75 g unt
  • sare grunjoasă
  • 300 g rucola
  • 200 g ricotta

 

Mod de preparare:

Se spală cartofii şi se pun să fiarbă în apă clocotită cu o linguriţă de sare. După ce au fiert, se scot şi se curăţă. Se spală rucola, se trece prin două-trei ape. Se scoate şi se lasă să se scurgă pe un şervet absorbant.

Se pasează cartofii, se adaugă untul şi ricotta şi se amestecă bine, până se formează piureul. Se adaugă rucola şi se încorporează uşor. Se pune piureul într-un bol şi se serveşte.

Piure cu rucola si ricotta

Piure cu rucola si ricotta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.