Piure de spanac

Printeaza

Piure de spanac

Ingrediente:Piure de spanac

  • 1,500 kg spanac
  • 50 g unt
  • 4 linguri sos alb

 

Mod de preparare:

Alegem spanacul, îl spălăm, îl fierbem in apă clocotită cu sare, ca orice legumă verde.

Scurgem apa, turnăm peste el apă rece,, zvîntăm, dăm spanacul prin sită sau il tocăm, adăugăm untul apoi sosul alb.

Inainte de a servi, presărăm puţin piper (după dorinţă).

Piureul de spanac se serveşte cu friganele sau cu ochiuri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.