Andive la Cuptor cu Parmezan și Ierburi Aromate din: andive, parmezan, paine, busuioc, rozmarin, ulei, sare, piper. Combinând textura crocantă a pâinii mărunțite cu aroma intensă a parmezanului și prospețimea busuiocului și rozmarinului, această garnitură transformă simpla andivă într-un deliciu culinar. Reteta Andive la Cuptor cu Parmezan și Ierburi Aromate Ingrediente: 8 andive medii 100 […]
Piure de spanac cu usturoi
PrinteazaPiure de spanac cu usturoi din: spanac, faina, ulei, margarina, usturoi, lamaie, zahar, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg spanac
- 1 lingură de făină
- ulei
- 2 linguri de margarină
- 4-5 căţei de usturoi
- zeamă de lămâie
- zahăr
- sare
- piper
Mod de preparare:
Piure de spanac cu usturoi: Spanacul se spală foarte bine, se pune la fiert în apă cu sare, se scurge şi se toacă. Făina se amestecă cu o ceaşcă de apă.
Margarina se topeşte, se adaugă spanacul şi se lasă la călit. Se adaugă făina şi usturoiul pisat şi se amestecă până se leagă.
Se potriveşte de sare şi piper şi se adaugă 1 lingură de zeamă de lămâie, 1 linguriţă de zahăr.
Acest piure se poate folosi la plăcinta cu spanac.
Pofta buna!
Crostini cu Rubarbă și Ricotta
Crostini cu Rubarbă și Ricotta din: bagheta, rubarba, ricotta, miere, ulei, sare, piper, menta. Când vine vorba de aperitive inedite, combinația de rubarbă prăjită și ricotta cremoasă pe crostini crocanți este o alegere excelentă care surprinde prin contrastul său de arome și texturi. Această rețetă de crostini cu rubarbă și ricotta nu este doar un […]