Piure de spanac

Printeaza

O reteta de piure de spanac din: spanac, ceapa, usturoi, sare si piper.

Ingrediente:Piure de spanac

  • 1 kg spanac
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală bine spanacul şi se fierbe 10 minute tn apă cu sare. Se scoate intr-o strecurătoare, după care se pasează. Ceapa şi usturoiul se toacă mărunt şi se prăjesc 1 minut în ulei bine încins.

Se adaugă piureul de spanac, se presară sare şi piper şi se fierbe pe foc mic, 10 -15 minute. Dacă este prea dens şe mai adaugă 5-6 linguri de supă sau suc de roşii. Se serveşte cu ouă ochiuri.

Piure de spanac

Piure de spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.