Piure de ţelina cu peşte

Printeaza

Piure de ţelina cu peşte

Ingrediente:

  • 1 ţelină mare
  • 2 cepe
  • 2 linguri peşte din conservă
  • 1 pahar de vin alb
  • sare
  • piper

 

 

 

Mod de preparare:

Piure de ţelina cu peşte: Cureţi ţelina, o tai rondele mai groase şi o fierbi până se înmoaie. Toci cepele, le căleşti, apoi adaugi peştele, sare, piper după gust şi vinul alb.

Fierbi totul până se evaporă vinul şi se formează un sos gros. Pasezi ţelina fiartă şi o amesteci cu sosul de peşte până obţii un piure.

E foarte bun ca atare sau garnitură la diferite mâncăruri.

 

Poftă bună!

 

 

1 comentariu

  1. Asta e buna ca garnitura. Initial am crezut ca este vorba de peste cu garnitura de piure de telina

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.