Risotto cu raci – un preparat rafinat, inspirat din bucătăria mediteraneană. Combinația cremoasă a orezului gătit lent cu dulceața delicată a racilor face din acest preparat o alegere perfectă pentru o cină elegantă sau un prânz special. Timp de pregătire: 10 minute Timp de gătire: 30 minute Timp total: 40 minute Ingrediente: 300 g orez […]
Pizza cu andive
PrinteazaPizza cu andive din: andive, masline, usturoi, ulei de masline, drojdie, faina, sare si zahar.
Ingrediente:
- 2 andive
- 100 g măsline (verzi sau negre)
- 1 căţel de usturoi
- 2 linguri ulei de măsline
Ingrediente blat:
- 25 g drojdie proaspătă
- 1/2 kg făină
- sare
- zahăr
Mod de preparare:
Speli andivele şi le pui în apă clocotită pentru 4 minute. Le scurgi şi le tai bucăţi.
In uleiul de măsline pui usturoiul să se călească, adaugi andivele şi le laşi 20 de minute amestecând din când în când.
La sfârşit adaugi măslinele.
Pe aluatul de pizza pe care l-ai întins într-o tavă, pui un strat de sos de roşii, apoi legumele, mai torni pe toată suprafaţa un pic de ulei şi dai la cuptor pentru 30 de minute.
Pizza cu andive
Pofta buna!
Risotto cu Brânză Stilton și Ciuperci
Risotto cu Brânză Stilton și Ciuperci – Combinația de orez cremos, ciuperci aromate și brânză Stilton bogată și ușor picantă creează o explozie de arome și texturi care te vor cuceri de la prima îmbucătură. Această rețetă rafinată aduce pe masa ta o bucățică din bucătăria italiană, completată cu influențe englezești, fiind ideală pentru iubitorii […]