Pizza aromata cu rucola
PrinteazaPizza aromata cu rucola din: rosii, ardei, usturoi, chili, ulei, mozzarella, rucola.
- 300 g foitaj
- 150 g roşii
- 150 g ardei gras copt, tăiat făşii
- 2 căţei de usturoi, zdrobit
- un praf de chilii
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 bucata mozzarella
- o mână de rucola
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 220 de grade.
Intinde foitajul într-o foaie subţire şi aşază-l în tava de copt tapetată cu hârtie de copt. Inţeapă cu furculiţa din loc în loc şi dă la cuptor 8 minute.
Intre timp, pune roşiile intr-un bol şi sîriveşîe-le cu măna. apoi adaugă ardeiul, usturoiul şi chiili. Adaugă uleiul de măsline, pune sare şi piper.
Unge foitajul cu compoziţia şi dă din nou la cuptor 5-6 minute, până când foitajul se rumeneşte.
Presară mozzarella şi rucola.
Pofta buna!