Pizza de Casă – Rețeta Italiană din: faina de grau, apa calda, drojdie uscata, zahar, sare, ulei de masline, sos de rosii, sunca, salam, ardei ciuperci. Descoperă rețeta secretă de pizza de casă, moștenită din inima Italiei. Află istoria fascinantă a acestei delicatese și cum să o prepari perfect de fiecare dată!” Ingrediente: 200 g […]
Pizza cu bacon, ciuperci si ou
PrinteazaPizza cu bacon, ciuperci si ou din: aluat de pizza, telemea, bacon, ciuperci, rosii cherry, ulei de maslinem oua, sare, piper, faina.
- 500 g aluat de pizza
- 250 g telemea
- 250 g bacon
- 500 g ciuperci maro şi albe, înjumătăţite
- 350 g roşii cherry, înjumătăţite
- 60 ml ulei de măsline
- 6 ouă
- sare şi piper negru proaspăt măcinat
- făină pentru blatul de lucru
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 220°C. Presară făină pe o suprafaţă de lucru.
Imparte aluatul în 6 bucăţi şi întinde fiecare bucată în foaie subţire de 5 mm grosime.
Aşază foile într-o tavă tapetată. Coace timp de 5 minute, apoi scoate-le din cuptor.
Presară brânza rasă şi aşază bacon, ciuperci şi roşii. Condimentează bine cu sare şi piper negru.
Introdu pizza înapoi în cuptor şi coace-o timp de 20-25 de minute sau până când baconul şi ciupercile s-au rumenit.
Incălzeşte uleiul de măsline într-o tigaie în timp ce pizza se coace.
Sparge ouăle şi prăjeşte-le timp de 3-5 minute sau în funcţie de cât de moi îţi plac.
Aşază câte un ou pe fiecare felie de pizza gata scoasă din cuptor şi serveşte.
Pizza cu bacon, ciuperci si ou
Pofta buna!
poate iti place si:
Pizza de Casă – Rețeta Italiană
Pizza: Istoria, tipuri de pizza si retete
Pizza: Istoria, tipuri de pizza si retete. Pizza este fără îndoială unul dintre cele mai populare alimente din lume. Cu originile sale modeste în Italia, pizza a evoluat de-a lungul secolelor, transformându-se dintr-o simplă bucată de pâine coaptă cu toppinguri în deliciul global pe care îl cunoaștem astăzi. Dar cum a început totul? Hai să […]
Pofta buna!
Arata bine rau pizza cu bacon