Creveți flambați cu usturoi și coniac – un preparat sofisticat, dar rapid și ușor de realizat. Fie că vrei să impresionezi la o cină specială sau pur și simplu să îți răsfeți papilele gustative, acest preparat va deveni rapid unul dintre preferatele tale. Este ideal ca aperitiv sau fel principal ușor, alături de o salată […]
Pizza Bella
PrinteazaPizza Bella din: faina, ulei, apa, sare, drojdie, zahar, kaizer, salam, mozzarella, cascaval afumat, ardei, oregano, sare, piper, ketchup.
Ingrediente:
- 300 g făină
- 4 linguri ulei
- 100 ml apă călduţă
- sare
- 1/2 pliculeţ drojdie uscată
- un vârf de linguriţă zahăr
Umplutură:
- 200 g kaizer
- 100-150 g salam
- 200 g mozzarella
- 4 felii caşcaval afumat
- 2 ardei capia copţi
- oregano
- sare
- piper
- ketchup
Mod de preparare:
prepară aluatul: se face o maia din apă călduţă, drojdie, zahăr şi 2 linguri de făină.
lasă maiauala dospit 15 minute. Apoi se adaugă maiaua în făină şi se toarnă uleiul. Se frământă un aluat care se lasă la dospit 1 oră.
e prepară umplutura: cu ajutorul unui mixer se face o pastă din ardeiul copt, praful de sare, oregano şi piper.
întinde o foaie de , aluat şi se aşază într-o tavă de pizza, apoi se unge cu pasta de ardei. Peste aceasta se adaugă restul ingredientelor, ultimul strat fiind format din fâşii de caşcaval.
toarnă ketchupul. Se dă pizza la cuptor până se rumeneşte frumos.
Pofta buna!
Supă Cremă de Cartofi Fără Gluten
Supă Cremă de Cartofi Fără Gluten – alegerea ideală pentru acele zile răcoroase când ai nevoie de ceva cald, bogat și reconfortant. Această supă simplă, dar extrem de delicioasă, este realizată din ingrediente de bază și este perfectă pentru cei care urmează o dietă fără gluten. Cartofii oferă o textură cremoasă și catifelată, iar aromele […]