Pizza pe blat de piure

Printeaza

Pizza pe blat de piure din: cartofi, unt, lapte, pesmet, cascaval, broccoli, ciuperci, sunca de pui, ardei capia.

Ingrediente:

  • 3 cartofi
  • 50 g unt
  • 50 ml lapte
  • 2 linguri pesmet
  • 150 g caşcaval
  • 150 g broccoli
  • câteva ciupercuţe
  • 100 g felii subţiri de şuncă de pui
  • 1/2 ardei capia

 

Mod de preparare Pizza pe blat de piure:

Cureţiţi cartofii, îi speli şi îi tai cubuleţe, după care îi fierbi în apă uşor s sărată.

Scurgi cartofii fierţi, îi zdrobeşti şi îi amesteci cu 40 g unt şi laptele călduţ. întinzi piureul în strat uniform, într-o tavă cu diametrul de 30 cm, în prealabil unsă cu untul rămas şi tapetată cu pesmet.

Razi deasupra caşcavalul şi acoperi jumătate din suprafaţă cu feliile de şuncă, pe care pui ciupercuţele şi bucăţi de ardei.

Deasupra aşezi bucheţelele de broccoli, în prealabil opărite. Coci pizza 20 de minute, la foc mediu.

Dacă vrei să tai felii din ea, va trebui să laşi să se mai răcească, altfel strici aspectul plăcut al porţiei.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.