Minipizza cu vinete din: vinete, cascaval, sunca, sos de rosii, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 2 vinete mari 150 g caşcaval sau telemea 150 g şuncă presată sau cârnati 150 g sos de roşii sare piper câteva fire de busuioc Mod de preparare: Se taie vinetele necurăţate, transversal, în bucăţi cu grosimea de 1 cm. […]
Pizza cu blat de vinete
PrinteazaPizza cu blat de vinete din: vanata, oua, cascaval, conserva, pasta de tomate, salam, rosii cherry, sare, piper, ulei.
Vanata este o legumă cu o formă alungită, ovală sau rotundă, cu o culoare violet închis, dar poate fi găsită și în alte culori, cum ar fi alb sau verde. Originară din India și Asia de Sud-Est, vanata este acum cultivată pe scară largă în întreaga lume.
Vanata este o legumă bogată în nutrienți, cum ar fi fibrele, vitaminele B, C și K, precum și mineralele, cum ar fi potasiul. De asemenea, este o sursă importantă de antioxidanți.
Ingrediente:
- 1 vânătă mare sau 2 mici
- 4 ouă
- 500 g caşcaval ras
- 1 conservă (400 g) ciuperci felii
- 100 ml pastă de tomate
- 100 g felii de salam
- 6 roşii cherry
- sare
- piper
- 1 lingură ulei
Mod de preparare:
Speli vinetele, le tai felii subţiri şi le aşezi într-un singur strat, într-o tavă sau două tapetate cu hârtie de copt.
Le stropeşti cu ulei, le condimentezi cu sare şi piper şi introduci tava în cuptor pentru 15-20 de minute, până se înmoaie vinetele.
Bați ouăle cu sare şi piper şi încorporezi 150 g de caşcaval.
Când vinetele s-au făcut, le aşezi într-o singură tavă tapetată cu hârtie de copt, încercând să umpli toate golurile.
Întinzi peste ele un strat uniform de ouă şi caşcaval şi introduci tava în cuptor, pentru 15 minute.
Scoți tava, repartizezi deasupra pasta de tomate, salamul, ciupercile, roşiile cherry tăiate felioare, apoi presari restul de caşcaval şi continui coacerea pentru aproximativ 20 de minute.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pizza cu vinete si busuioc
Pizza cu vinete si busuioc din: vinete, cascaval, sunca, sos de rosii, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 2 vinete mari 150 g caşcaval 150 g şuncă presată 150 g sos de roşii sare piper busuioc Mod de preparare: Se taie vinetele necurăţate în bucăţi cu grosimea de 1 cm. Se presară peste fiecare felie un praf […]
Pofta buna!