Choripán – Rețeta Autentică din: carnati chorizo, chifle, sos chimichurri, salata verde, ulei de masline. În lumea bucătăriei argentiniene, Choripán este un adevărat star! Această delicioasă combinație de chorizo și pâine proaspătă a câștigat inimile oamenilor din întreaga lume. În acest articol, vă vom dezvălui secretul preparării unui Choripán autentic, inclusiv ingrediente, mod de preparare […]
Pizza cu branza de capra, ciuperci si ardei
PrinteazaPizza cu branza de capra, ciuperci si ardei din: ulei de măsline, ciuperci, ardei, baze de pizza,sos de roşii, brânză de capră, rucola sau frunze de busuioc.
Ingrediente:
- 1 lingură ulei de măsline
- 400 g ciuperci, tăiate felii subţiri
- 2 ardei, tăiaţi felii
- 2 baze de pizza
- 4-6 linguri de sos de roşii
- 200 g brânză de capră
- 1 mână de rucola sau câteva frunze de busuioc
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 7/220°C. într-un vas mic pe foc încinge uleiul şi prăjeşte ciupercile şi ardeiul.
Aşază bazele de pizza într-otavădecoptşi unge-le cu sosul de roşii.
Aşază deasupra ciupercile şi ardeii şi presară brânza de capră. Dă la cuptor 10-12 min.
Serveşte presărată cu rucola sau busuioc.
Pizza cu branza de capra, ciuperci si ardei
Pofta buna!
Papanasi Perfecți: Rețeta Tradițională
Papanasi Perfecți: Rețeta Tradițională din: branza de vaci, oua, zahar, faina, coaja de lamaie, sare, ulei, smantana, dulceata. În lumea deserturilor românești, papanasii ocupă un loc special. Acești gogoși aromate, presărate cu brânză dulce și îmbogățite cu smântână și dulceață, sunt un simbol al ospitalității și gustului autentic românesc. Rețeta de papanasi pe care v-o […]