Firestone Walker Pivo Pils: un Pilsner american ce îmbină tradiția europeană cu inovația americană, oferind arome distincte de malț și hamei floral, acompaniate de un gust curat și revigorant. Această bere este produsă de Firestone Walker Brewing Company, recunoscută pentru calitatea excepțională a berilor sale artizanale. Firestone Walker Brewing Company a fost fondată în 1996 […]
Pizza cu branza de capra si sos pesto
PrinteazaPizza cu branza de capra si sos pesto din: aluat de pizza, vanata, ceapa rosie, ulei de masline, pesto, branza de capra, fulgi de ardei iute, busuioc.
Ingrediente:
- 1/2 cantitate aluat de pizza, împărţită în 2 bucăţi
- 1 vânătă, feliată subţire pe lungime
- 1 ceapă roşie, tăiată în felii groase
- 2 linguri ulei de măsline
- 4 linguri de pesto proaspăt
- 75g brânză tare de capră
- fulgi de ardei iute
- frunze de busuioc, pentru servit
Mod de preparare:
Prepară aluatul conform instrucţiunilor. Tăvăleşte legumele prin ulei şi asezonează-le bine.
Găteşte-le pe grătar sau într-o tigaie-grill, câte 5 minute pe fiecare parte, până când dungi negre se imprimă pe ele, iar feliile de vânătă se înmoaie.
Pune-le deoparte. Coace blaturile pe o parte.
Intinde pestoul pe partea coaptă a hiaturilor. Adaugă vânătă, ceapa şi brânza de capră, ruptă în bucăţi, plus fulgii de ardei iute, dacă îţi place pizza picantă.
Pune pizzele la grill, neacoperite, până când brânza se topeşte. Serveşte-le cu frunzele de busuioc presărate deasupra.
Pizza cu branza de capra si sos pesto
Pofta buna!
Scoici cu Sos de Vin Roșu. Perfectă pentru o cină elegantă, această rețetă va captiva toate simțurile prin aromele sale intense și echilibrate. Scoicile sunt o sursă excelentă de proteine de înaltă calitate, omega-3, și minerale esențiale cum ar fi zincul și seleniul. Acestea au un conținut caloric scăzut și sunt ușor de digerat. În […]