Pizza calzone cu ton si masline

Printeaza

Pizza calzone cu ton si masline din: faina, ulei, sare, lapte, drojdie, ton, oregano, masline, castravete murat, piper, sare.

Ingrediente:

  • 300 g făină
  • 3 linguri ulei de măsline
  • sare
  • 120 ml lapte
  • 10 g drojdie
  • o conservă ton
  • oregano
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • un castravete murat
  • o lingură ulei
  • piper

 

Mod de preparare:

Pizza calzone cu ton si masline: Se dizolvă drojdia în laptele uşor călduţ, apoi se toarnă pes-te făină şi se adaugă şi restul ingredientelor.

Se frământă bine, apoi se lasă la crescut, la loc călduţ, 30 de minute.

Tonul se scurge şi se mărunţeşte cu furculiţa. Castravetele se taie cubuleţe mici.

întinde aluatul pe masă.

Pe jumătate de suprafaţă se aşază tonul, cubuleţele de castravete, măslinele, oregano şi piper.

îmbracă cu cealaltă jumătate de aluat şi se strânge la margini ca să nu iasă umplut tura. Se unge cu ulei suprafaţa aluatului şi se dă la copt.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.