Pizza cu carnaciori, sunca, kaizer si ciuperci

Printeaza

Pizza cu carnaciori, sunca, kaizer si ciuperci din: apă, sare, drojdie, faina, sos de rosii, caşcaval, ârnăciori, kaizer, salam, brânză, şuncă presată, ardei, ciu­perci, porumb, roşii, măsline, ulei

 

Ingrediente:

  • 400 ml apă
  • sare
  • 1 cub (40 g) drojdie
  • circa 1 kg făină
  • 300 ml sos de roşii
  • 200 g caşcaval ras
  • 400 g mezeluri: cârnăciori, kaizer, salam, brânză, şuncă presată
  • 300 g ingrediente vegetale: ardei, ciu­perci, porumb, roşii, măsline
  • 4 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Cerni într-un castron 1/2 kg făină şi o amesteci împreună cu sarea şi apa călduţă, în care ai dizolvat drojdia mărunţită.

Omogenizezi, după care încorporezi treptat făină cât cuprinde, pentru un aluat potrivit de maleabil.

Presari făină, acoperi alu­atul cu un şervet şi îl laşi să crească la cald. Intre timp, cureţi şi speli legumele.

Tai mezelurile şi legumele de preferat în fâşii sau felii cât mâi subţiri.

Când aluatul a cres­cut, îl împărţi în 4-5 bucăţi pe care le întinzi sub forma unor discuri subţiri, de 20-25 cm, pe planşeta pre­sărată cu făină.

Coci pizza 20-25 de minute, la foc mediu, în cuptorul bine încălzit.

 

Pizza cu carnaciori, sunca, kaizer si ciuperci

Pizza_cu_carnaciori_sunca_kaizer_si_ciuperci

Pofta buna!

 

 

Cozonac cu Nucă și Scorțișoară

din: faina, lapte, zahar, unt, oua, drojdie, coaja de lamaie, esenta de vanilie, nuci, albusuri, scortisoara, rom, coaja de portocala confiata. Când vine vorba de sărbători sau ocazii speciale în România, cozonacul cu nucă este un desert clasic, iubit de generații. Această rețetă oferă o combinație perfectă între tradiție și […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.