Pizza cu carne tocata si legume
PrinteazaO reteta delicioasa de pizza cu carne tocata si legume din: paine toast, ceapa, usturoi, patrunjel, busuioc, carne tocata, oua, sare, piper, boia, ceapa, ardeii grasi, rosii, ciuperci, ulei, sos, ketchup picant, smantana si cascaval.
- 3 felii de paine toast
- 2 cepe
- 3 catei de usturoi
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura busuioc
- 1,5 kg carne tocata
- 2 oua
- sare
- piper
- boia
- 1 ceapa
- 1 kg ardei grasi asortati (galbeni si rosii)
- 500 g rosii
- 250 ciuperci champignon
- 5 linguri ulei
- 1 borcan sos pentru pizza
- 100 g ketchup picant
- 150 g smantana
- 175 g cascaval ras
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 225 °C. Se înmoaie pâinea în apă. Se toacă usturoiul, ceapa şi verdeaţa. Se stoarce pâinea şi se frământă cu carne tocată, ouă, ceapă, usturoi şi verdeaţă. Se condimentează cu sare, piper şi boia. Se repartizează compoziţia pe o tavă unsă şi se încrustează bine; se coace cca 15 min.
Se curăţă ardeii graşi şi se taie pulpa cuburi. Ceapa se taie rondele. Roşiile se taie felii. Se taie jumătăţi ciupercile. Se încing 2 linguri ulei şi se prăjesc ardeii graşi cca 5 min. Se sărează şi se piperează. Se adaugă ciupercile şi se prăjesc puţin.
Se amestecă sosul pentru pizza cu ketchup picant, smântână şi 3 linguri ulei. Se reduce temperatura din cuptor la 175 °C. Se repartizează peste carne roşiile, amestecul de ardei şi ceapa; se toarnă deasupra sosul şi se presară caşcaval. Se mai coace la cuptor 60 minute.
Pizza cu carne tocata si legume
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pizza cu carne tocata