Pizza cu cartofi, bacon si ou

Printeaza

Pizza cu cartofi, bacon si ou din: făină, ulei, zahar, drojdie uscata, sare, suc de rosii, cartofi, unt, oua, bacon afumat.

 

Ingrediente:

  • 300 g făină
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingură zahăr
  • 1 plic drojdie uscată
  • 1 praf sare

Pentru topping:

  • 2 linguri suc de roşii
  • 2 cartofi fierţi
  • 10 g unt
  • 3 ouă
  • 150 g bacon afumat

Mod de preparare:

Pentru aluat, făina se ames­tecă cu sarea şi se adaugă uleiul si zahărul. Se pune si drojdia şi apă cât să se frământe bine aluatul.

Se adună într-o bilă, se presară cu făină şi se lasă la crescut 30 de minute.

Se întinde apoi aluatul şi se pune în tava de copt unsă cu unt. Se unge blatul cu sucul de roşii.

Se tapetează cu felii de cartof fiert, apoi se presară baconul tăiat cuburi si, la final, se toarnă ouăle bătute ca pentru omletă.

Se întinde bine oul şi se coace 20 de minute.

 

Pizza cu cartofi, bacon si ou

Pizza_cu_cartofi_bacon_si_ou

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.