Pizza de casa, cu aluat din paine

Printeaza

Pizza de casa, cu aluat din paine din: paine feliata, telemea de vaca, branza de oaie, salam sau carnati, masline, rosie, ardei, castraveti, oua, suc de rosii.

Ingrediente:

  • 1 pâine feliată (500 g)
  • 200 g telemea de vacă
  • 100 g brânză de oaie
  • 200 g salam sau cârnaţi
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • 1 roşie
  • 1 ardei gras
  • 2 castraveţi în oţet
  • 4 ouă
  • suc de roşii sau pastă de tomate
  • piper

 

Mod de preparare:

Ungi o tavă de aragaz cu ulei, apoi înmoi pâinea foarte puţin în apă sau lapte.

Aşezi feliile în tavă, acoperind toate golu­rile.

Dai brânza prin râzătoare şi o presari peste pâine, în toată tava.

Tai salamul şi legumele în cubuleţe şi le pui peste brânza rasă.

Apoi amesteci ouăle cu sucul de roşii sau cu pasta de tomate şi torni amestecul în tavă, astfel încât să cuprindă toată suprafaţa.

La urmă presari piper şi dai tava la cuptor, la foc mic, pentru 1 oră.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.