Ciorbă de legume – Rețetă sănătoasă pentru orice sezon din: apa, cartofi, morcovi, ceapa, telina, ardei gras, dovlecel, radacina de telina, fasole verde, rosii, usturoi, ulei de masline, aptrunjel, sare, piper, zeama de lamaie. Ciorba de legume este un fel de mâncare tradițional și reconfortant, apreciat pentru simplitatea sa și gustul sănătos. Această rețetă de […]
Pizza de casa cu ciuperci si sparanghel
PrinteazaPizza de casa cu ciuperci si sparanghel din: ciuperci, sparanghel, usturoi, rucola, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 4 blaturi de pizza
- 8 ciuperci proaspete
- 4 tije sparanghel
- o căpăţână usturoi
- 500 g cremă de brânză
- câteva frunze de rucola
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Pizza de casa cu ciuperci si sparanghel: Căpăţâna întreagă de usturoi se spală, se curăţă de foiţa exterioară şi se taie felii. Acestea se rumenesc uşor într-o tigaie cu puţin ulei.
După ce se scoate usturoiul, se adaugă ciupercile curăţate şi feliate. Se lasă 10 minute pe foc cât să le scadă apa. scurg bine şi se sărează uşor.
repartizează crema de brânză pe blaturi, ciupercile, sparanghelul, feliile de usturoi şi piper, după gust. Se lasă la cuptor 20 de minute.
servesc calde, cu frunze de rucola deasupra.
Pofta buna!
Ciorbă de legume – Rețetă sănătoasă pentru orice sezon
Aspic de ouă – Rețetă clasică și elegantă
Aspic de ouă – Rețetă clasică și elegantă din: oua fierte, gelatina, supa, morcov, ceapa rosie, sunca, patrunjel, sare, piper. Aspicul este un preparat culinar care datează încă din epoca romană, iar variațiile sale au fost apreciate de-a lungul secolelor în bucătăriile din întreaga lume. Această rețetă de aspic de ouă combină eleganța cu simplitatea, […]