Bok Choy cu Quinoa și Legume din: quinoa, supa, bok choy, ardei, morcov, ceapa, usturoi, sos de soia, ulei, sare, piper. Adoptarea unei alimentații sănătoase și echilibrate este cheia pentru un stil de viață plin de energie și vitalitate. Combinând textura crocantă a bok choy-ului sotat cu bogăția nutrițională a quinoei și prospețimea legumelor asortate, […]
Pizza de casa cu ton
PrinteazaPizza de casa cu ton din: faina, ou, sare, apa minerala, ulei, drojdie, ton, zeama de lamaie, ardei, masline, busuioc, mozzarella, ciuperci, sare, piure de rosii.
Ingrediente:
aluat:
- 350 g făină
- un ou
- sare
- 100 ml apă minerală
- 30 ml ulei
- 20 g drojdie
ornat:
- 250 g ton
- zeamă de lămâie
- un ardei
- 200 g măsline
- busuioc
- 200 g mozzarella
- 3-4 ciuperci
- sare
- piper
- 100 g piure de roşii
Mod de preparare
cerne făina, se adaugă sarea, oul, uleiul, apa si drojdia înmuiată în apă călduţă. frământă bine apoi se iasă să crească la căldură.
Separat, se spală ciupercile şi se taie feliuţe. Tonul se stropeşte cu zeama de lămâie.
taie mozzarella cubuleţe şi ardeiul se feliază.
unge tava cu puţin ulei.
întinde aluatul şi se aranjează în tavă. Se presară ingredientele, se adaugă sosul şi se bagă în cuptorul încălzit în prealabil.
porţionează şi se ornează cu busuioc verde.
Pofta buna!
Ceai de Coada-Calului cu Fenicul și Anason
Ceai de Coada-Calului cu Fenicul și Anason din: coada calului, seminte de fenicul, seminte de anason, apa, miere. Această rețetă este ideală pentru cei care caută o soluție naturală pentru confortul digestiv și detoxifierea generală. Reteta Ceai de Coada-Calului cu Fenicul și Anason Ingrediente: 2 lingurițe de coada-calului uscată 1 linguriță de semințe de fenicul […]