Pizza de casa
PrinteazaO reteta de pizza de casa din: cascaval, salam crud uscat, ciuperci, masline, ardei gras, sos de rosii, faina, drojdie, lapte, ulei de masline, zahar si sare.
- 300 g cascaval
- 50 g salam crud uscat
- 2 ciuperci
- 50 g masline
- 1 ardei gras
- 50 ml sos de rosii
pentru aluat:
- 400 g faina
- 25 g drojdie
- 150 ml lapte
- 100 ml ulei de masline
- 1 lingurita cu zahar
- sare
Mod de preparare:
Frământă făina cu drojdia dizolvată în laptele călduţ, împreună cu zahărul şi sare. Toarnă uleiul şi apă rece până ce aluatul se desprinde de pe mâini. Lasă-l să crească 30 de minute.
Intinde două blaturi şi pune-le în tăvi unse cu ulei.
Unge blaturile cu sos şi presară jumătate din cantitatea de caşcaval ras. Repartizează uniform ciupercile feliate, măslinele, ardeiul tăiat în fâşii şi felii de salam.
Acoperă totul cu restul de caşcaval. Lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ 35 de minute.
Pizza de casa
Pofta buna!
Incoming search terms:
- PIZA
- retete de piza
- cum se face pizA
- piza de casa
- pizza de casa