Pizza de casa

Printeaza

O reteta de pizza de casa din: cascaval, salam crud uscat, ciuperci, masline, ardei gras, sos de rosii, faina, drojdie, lapte, ulei de masline, zahar si sare.

Ingrediente:Pizza de casa

  • 300 g cascaval
  • 50 g salam crud uscat
  • 2 ciuperci
  • 50 g masline
  • 1 ardei gras
  • 50 ml sos de rosii

pentru aluat:

  • 400 g faina
  • 25 g drojdie
  • 150 ml lapte
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 lingurita cu zahar
  • sare

 

Mod de preparare:

Frământă făina cu drojdia dizolvată în laptele călduţ, împreună cu zahărul şi sare. Toarnă uleiul şi apă rece până ce aluatul se desprinde de pe mâini. Lasă-l să  crească 30 de minute.

Intinde două blaturi şi pune-le în tăvi unse cu ulei.

Unge blaturile cu sos şi presară jumătate din cantitatea de caşcaval ras. Repartizează uniform ciupercile feliate, măslinele, ardeiul tăiat în fâşii şi felii de salam.

Acoperă totul cu restul de caşcaval. Lasă la cuptor, la foc moderat, aproxi­mativ 35 de minute.

Pizza de casa

Pizza de casa

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • PIZA
  • retete de piza
  • cum se face pizA
  • piza de casa
  • pizza de casa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.