Pizza cu ceapa si ardei

Printeaza

Pizza cu ceapa si ardei din: ardei, ceapa, busuioc, telemea, suc de rosii, ulei, masline.

Ingrediente:

  • 500 g aluat de pâine
  • 2 ardei
  • 2 cepe
  • frunze de busuioc
  • 200 g telemea sau caşcaval
  • 1 cană cu suc de roşii
  • 2 linguri cu ulei
  • 10-15 măsline tăiate rondele

 

Mod de preparare:

Pizza cu ceapa si ardei: Ungeţi o tavă cu ulei. Intindeţi aluatul în tavă, ridicaţi-1 pe marginile tăvii, lăsaţi să crească la temperatura camerei.

Curăţaţi ceapa şi ardeii, tăiaţi-le rondele subţiri, repartizaţi- le pe toată suprafaţa tăvii, alternaţi cu măsline, apoi radeţi brânza.

Acoperiţi cu sos de roşii puţin îndulcit, decoraţi cu frunze de busuioc tocate fin, puneţi peste toate ingredientele 3 ouă bătute ca pentru omletă şi daţi la cuptor, la foc viu, 30 minute.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.