Tocană Etiopiană de Miel – Yebeg Wat: Istoria, Rețeta Tradițională și Sfaturi. Yebeg Wat, o tocană etiopiană de miel îmbogățită cu arome complexe, este o mărturie a bogăției și diversității culinare ale Etiopiei. Această mâncare se distinge prin utilizarea generoasă a berbere, un amestec de condimente picante, și niter kibbeh, un unt clarificat aromatizat, care […]
Pizza Chicago
PrinteazaPizza Chicago
Ingrediente:
Pentru aluat:
- 450 ml apă
- un cubuleţ de drojdie
- un vârf de cuţit de sare
- 50 ml ulei
- 170 g mălai
- 900 g făină de grâu
topping:
- 450 ml suc de roşii
- 250 g brânză mozzarella rasă
- 50 g ciuperci feliate
- 50 g spanac
- 50 g brânză Romano rasă
- 50 g felii de pepperoni
- 50 g parmezan ras
Preparare:
Pizza Chicago: pune apa într-un vas şi se dizolvă drojdia. Se adaugă restul ingredientelor (în afară de făina de porumb) şi se formează un aluat potrivit de tare.
Se pune într-un vas uns cu ulei şi se lasă într-un loc cald timp de 4 ore. Intr-o tavă de pizza unsă cu ulei şi presărată cu mălai se aşază aluatul şi se acoperă cu un strat de brânză mozzarella.
toarnă sucul de roşii şi apoi se presară restul ingredientelor. Se ţine în cuptorul încins timp de 30-40 de minute, până când devine aurie şi crocantă.
Pofta buna!
Pulled Pork cu Sos de Ceapă Caramelizată
Pulled Pork cu Sos de Ceapă Caramelizată din: carne de porc, sare, piper, ulei de masline, suc de mere, ceapa, usturoi, otet balsamic, zahar brun, apa, chifle. Descoperă secretul preparării celor mai suculente mini-sandvișuri cu pulled pork, o alegere de neuitat pentru orice petrecere sau adunare. Această rețetă transformă carnea de porc într-o capodoperă culinară, […]
Mai fac uneori pizza in casa, dar tot nu se compara cu pizza de la pizzerie.