Pizza cu ciuperci si cascaval

Printeaza

Pizza cu ciuperci si cascaval din: faina alba, apa, miere, drojdie, margarina, sare, patrunjel, ulei, ceapa rosie, ciuperci, cascaval, sare, oregano.

 

Ingrediente:

pentru blat:

  • 250 g faina alba
  • 150 ml apa calduta
  • 1 lingurita miere
  • 10 g drojdie proaspata
  • 3 linguri margarina
  • 1 lingurita sare
  • patrunjel pentru decor
  • faina si ulei pentru tapetarea tavii

pentru umplutura:

  • 1 ceapa rosie
  • 5-6 ciuperci potrivite
  • 350 g cascaval
  • sare
  • oregano

 

Mod de preparare:

Pentru blat, amesteci drojdia cu mierea şi două linguri de apă călduţă. Intr-un vas, cerni făina şi adaugi sarea.

Faci o adâncitură în mijloc şi pui drojdia, apa călduţă rămasă, margarina topită şi frămânţi bine. Laşi coca la dospit într-un loc cald, 30 de minute.

Pentru umplutură, cureţi ceapa şi ciupercile de coajă, le speli şi le laşi la scurs. Apoi, le tai rondele. Razi caşcavalul şi-l pui într-un vas.

Intinzi aluatul de pizza şi-l pui într-o tavă de copt rotundă, tapetată în prealabil cu ulei şi făină. Presari caşcavalul ras, oregano, ciupercile şi ceapa. Condimentezi cu sare, după gust.

Introduci pizza în cuptorul preîncălzit, pentru 20 de minute. Ornezi pizza în momentul servirii cu frunze de pătrunjel.

 

Pizza cu ciuperci si cascaval

Pizza_cu_ciuperci_si_cascaval

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.