Pizza cu ciuperci, masline si cascaval

Printeaza

Pizza cu ciuperci, masline si cascaval din: margarina, drojdie, iaurt, sare, faina, cascaval, ciuperci, masline, rosii, ardei capia, ceapa, vegeta.

 Ingrediente pentru aluat:

  • 100 g margarină
  • 25 g drojdie
  • 100 g iaurt
  • sare
  • făină cât cuprinde

Ingrediente pentru compoziţie:

  • 200 g caşcaval
  • 300 g ciuperci
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • 3 roşii
  • 2 ardei capia roşii
  • 1 ceapă mare
  • 1 lingură vegeta

 

Mod de preparare:

Drojdia se dizolvă în puţină apă călduţă şi se amestecă cu margarina, iaurtul, sarea şi făină cât cuprinde.

Se obţine un aluat de consistenţă potrivită, care se lasă la crescut.

Intre timp, se pregătesc legumele: ceapa se taie solzişori, roşiile se taie rondele, iar gogoşarii, în cubuleţe potrivite.

Ciupercile din conservă se taie feliuţe subţiri şi caşcavalul se dă prin răzătoarea mare.

După ce aluatul a crescut frumos, se întinde o foaie şi se pune într-o tavă de cuptor, în care, în prealabil, a fost pusă o hârtie pentru copt.

Peste această foaie, se pune o parte din caşcaval, apoi se pun roşiile, ciupercile, măslinele, ceapa şi câteva bucăţele de ardei.

Deasupra se presară caşcaval şi se ornează cu bucăţele de ardei şi câteva măsline fără sâmburi.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.