Pizza cu creveti si dovlecei

Printeaza

Pizza cu creveti si dovlecei din: dovlecei, rosii uscate in ulei, creveti decorticati, aluat pentru pizza, pulpa de rosii, mozzarella, pesto de busuioc.

Ingrediente:Pizza_cu_creveti_si_dovlecei

  • 200 g dovlecei
  • 100 g rosii uscate in ulei
  • 250 g creveti decorticati
  • 1 catel de usturoi tocat
  • aluat pentru pizza
  • 200 g pulpa de rosii (conserva)
  • 200 g mozzarella rasa
  • 100 g pesto de busuioc

 

Mod de preparare:

Se taie dovleceii felii, iar roşiile uscate se taie fâşii. Se amestecă crevetele cu usturoi.

Se încinge cuptorul la 220°C. Se împarte aluatul în 4 porţii; din fiecare dintre ele se întinde câte o foaie circulară şi se repartizează deasupra pulpă de roşii. Se coc 10 min.

Apoi se aşază deasupra legume, creve-te, mozzarella şi se coc încă 15 min.

Se toarnă deasupra pesto. Eventual se mai decorează cu busuioc proaspăt.

Pizza cu creveti si dovlecei

Pizza_cu_creveti_si_dovlecei

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Pizza cu creveti, rosii cherry si mozzarella

Pizza cu creveti, rosii cherry si mozzarella din: aluat de pizza, fenicul, creveti, coaja de lamaie, fulgi de ardei iute, ulei de masline, mozzarella, branza, rosii cherry, capere, radicchio. Ingrediente:  1/2 cantitate aluat de pizza, împărţită în 2 bucăţi 1 bulb mic de fenicul, cotorul îndepărtat, apoi feliat subţire 10 creveţi mari decorticaţi coaja rasă […]

 

Pizza cu creveti si dovlecei

Pizza cu creveti si dovlecei din: dovlecei, rosii uscate in ulei, creveti decorticati, aluat pentru pizza, pulpa de rosii, mozzarella, pesto de busuioc. Ingrediente: 200 g dovlecei 100 g rosii uscate in ulei 250 g creveti decorticati 1 catel de usturoi tocat aluat pentru pizza 200 g pulpa de rosii (conserva) 200 g mozzarella rasa […]

 

 

Pizza cu creveti, rosii cherry si masline

Pizza cu creveti, rosii cherry si masline din: faina, drojdie, ulei de masline extravirgin, apa calda, zahar, rosii, pasta de rosii, usturoi, zahar, mascarpone, parmezan, rosii cherry, creveti, rozmarin, fulgi de ardei iute, masline si ulei de masline extravirgin. Ingrediente: pentru aluat: 250 g faina pentru paine, plus extra pentru rpesarat 1 plic de drojdie […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.