Pizza cu afumătură
PrinteazaPizza cu afumătură
- 1 ou
- 1/2 pachet margarina
- drojdie cât o nucă (dizolvată în circa 50 ml lapte călduţ)
- fănă cât cuprinde
Din toate acestea faci un aluat nu prea tare, cât să poată fi întins în tavă. îl laşi la crescut 30 de minute. în tavă întinzi o foaie de 1 cm grosime.
Pentru umplutură:
- 300 g salam asortat
- 100 g slăninuţă afumată
- 200 g caşcaval
- 1 cutie ciuperci
- suc de roşii
- condimente
- 3 ouă bătute
Mod de preparare:
Tai bucăţele (cubuleţe) salamul, slăninuţă şi caşcavalul, adaugi ciupercile, sucul de roşii şi condimentele. Amesteci până ce compoziţia se omogenizează.
Compoziţia o întinzi peste aluat şi torni deasupra ouăle bătute, laşi să se coacă aproximativ 20 de minute. Când e gjata presari caşcavalul ras.
Pizza cu afumătură
Poftă bună!