Pizza cu aluat de cartofi si cu sunca si cascaval

Printeaza

 

 

O reteta de pizza cu aluat de cartofi, sunca, cascaval, oua, rosii, ciuperci, masline si sare.

Ingrediente: Pizza cu aluat de cartofi si cu sunca si cascaval

  • 3-4 cartofi
  • 2 ouă
  • 3 roşii
  • 100 g şuncă afumată
  • 100 g caşcaval
  • o mână de ciuperci
  • o mână de măsline
  • sare
  • piper
  • 3-4 fire pătrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi fierbi, îi pasezi şi-i amesteci cu gălbenuşurile. Pui sare şi piper după gust şi la final adaugi albuşurile bătute spumă. Opăreşti roşiile, le decojeşti şi le tai felii.

Tai lamele ciupercile curăţate şi le fierbi 10 minute în apă cu sare. Tai mărunt caşcavalul, şunca şi măslinele. Intinzi compoziţia de cartofi într-o formă unsă cu ulei şi pui feliile de roşii, ciupercile, şunca, măslinele şi caşcavalul.

Presari pătrunjelul tocat şi dai totul la cuptor pentru 25-30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.