Pizza cu aluat din branză tofu
PrinteazaPizza cu aluat din branză
- 300 g brânză tofu
- 200 g făină
- 1 pachet margarină vegetală
- 3 ouă
- 250 ml suc de roşii
- 300 g crenvurşti vegetali
- 200 g caşcaval
- 1 plic praf de copt
- 2 linguri suc de lămâie
- 1 legătură mărar
- 1 roşie
- 1 gogoşar
- 50 g măsline fără sâmburi
Mod de preparare:
Din margarină, făină, brânză tofu mărunţită şi praf de copt stins cu suc de lămâie, se frământă un aluat, care se întinde într-o tavă dreptunghiulară, în care s-a pus o hârtie pentru copt. între timp, se pregăteşte umplutura: ouăle se bat, se adaugă crenvurştii tăiaţi rondele şi mărarul tocat fin.
Compoziţia se toarnă în tavă peste aluat, uniformizându-se pe toată suprafaţa. Se ornează cu caşcaval dat prin răzătoarea mare, cu roşia tăiată rondele subţiri, cu ardei şi cu măsline.
Se stropeşte cu suc de roşii şi se dă la cuptor 25-30 de minute, la foc potrivit. Este gata când s-a rumenit frumos.
Poftă bună!