Pizza cu aluat din branza

Printeaza

Pizza cu aluat din branza Pizza cu aluat din branza

Ingrediente:

  • 1 pachet de margarină
  • 300 g brânză de vaci
  • 100 g telemea
  • 1 cană de făină
  • 1 plic praf de copt
  • zeamă de lămâie
  • 8 ouă
  • 2 legături de mărar
  • 500 ml suc de roşii
  • 300 g mezeluri
  • 200 g caşcaval

 

Mod de preparare:

Din margarină, brânza mărunţită şi făină frămânţi un aluat la care adaugi praful de copt stins cu puţină lămâie. Intinzi aluatul într-o tavă unsă cu margarină şi tapetată cu făină şi-l dai la cuptor până se rumeneşte.

Intre timp, pregăteşti umplu­tura: baţi bine ouăle, apoi adaugi pe rând mezelurile tăiate cubuleţe, caşcavalul ras, mărarul tocat şi sucul de roşii.

Torni compoziţia peste aluatul copt şi mai dai la cuptor încă 15-20 de minute. Când e gata, o laşi să se răcească şi o tai.

Pizza cu aluat din branza

Pizza cu aluat din branza

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.