Pizza cu aluat din branza
PrinteazaIngrediente:
- 1 pachet de margarină
- 300 g brânză de vaci
- 100 g telemea
- 1 cană de făină
- 1 plic praf de copt
- zeamă de lămâie
- 8 ouă
- 2 legături de mărar
- 500 ml suc de roşii
- 300 g mezeluri
- 200 g caşcaval
Mod de preparare:
Din margarină, brânza mărunţită şi făină frămânţi un aluat la care adaugi praful de copt stins cu puţină lămâie. Intinzi aluatul într-o tavă unsă cu margarină şi tapetată cu făină şi-l dai la cuptor până se rumeneşte.
Intre timp, pregăteşti umplutura: baţi bine ouăle, apoi adaugi pe rând mezelurile tăiate cubuleţe, caşcavalul ras, mărarul tocat şi sucul de roşii.
Torni compoziţia peste aluatul copt şi mai dai la cuptor încă 15-20 de minute. Când e gata, o laşi să se răcească şi o tai.
Pizza cu aluat din branza
Poftă bună!