Pizza cu ananas si ton
PrinteazaPizza cu ananas si ton din: blat de pizza, rosii pasate, sare, ananas, ton in suc propriu, oregano si branza gouda.
- 2 blaturi rotunde de pizza (congelate)
- 200 g rosii pasate (cutie)
- sare
- piper
- 1 conserva (425 ml) bucati de ananas
- 1 conserva ton in suc propriu
- 1/2 legatura oregano
- 100 g branza Gouda rasa
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 220°C. Blaturile se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se ung blaturile cu roşiile pasate în care s-au adăugat sare şi piper. Se lasă să se scurgă în strecurători separate tonul şi bucăţile de ananas. Tonul se fărâmiţează cu furculiţa şi se repartizează uniform pe blaturi, ca şi bucăţelele de ananas.
Se spală firele de oregano, se şterg, se rup frunzuliţele şi se toacă grosier. Se presară pe bucăţile de pizza, ca şi brânza Gouda rasă. Se coc 25 min., până ce brânza începe să se topească şi marginile de aluat se rumenesc.
Pizza cu ananas si ton
Pofta buna!
Ananas si ton in pizza, nu am mai auzit pana acum de asa ceva, cred ca este prea mult pentru mine