Pizza cu blat biscuit
PrinteazaPizza cu blat biscuit din: faina, sare, margarina, lapte de soia.
- 175 g faina
- 1/2 lingurita sare
- 25 g margarina
- 125 ml lapte de soia
- topping
Mod de preparare:
Puneţi făina şi sarea într-un bol mare şi frământaţi margarina cu degetele până când se formează mici fărâme de cocă. Faceţi o gaură în mijlocul compoziţiei cu făină şi adăugaţi tot laptele odată. Amestecaţi cu o lingură până când se formează coca.
Pregătiţi un pat de făină alături şi puneţi coca. Frământaţi cu mâna de 4-5 ori. Aluatul este acum gata şi poate fi pus într-o formă de pizza sau, după ce formaţi o bilă din cocă, întindeti-o cu mâna până când ajunge la forma dorită.
Folosiţi coca imediat şi adăugaţi topping-ul dorit. Lăsaţi pizza să se coacă în cuptor timp de 20-25 min. la o temperatură de 200° C.
Pizza cu blat biscuit
Pofta buna!