Pizza cu carne de berbecut tocata
PrinteazaPizza cu carne de berbecut tocata din: ceapa, usturoi, ulei de masline, carne de berbecut, sare, cumin, scortisoara, aluat de pizza, rosii cherry.
- 4 cepe
- 3 catei de usturoi
- 2 linguri ulei de malsine
- 300 g carne de berbecut tocata
- sare
- 1/2 praf de cumin
- scortisoara
- 1 portie aluat de pizza
- 300 g rosii cherry taiate sferturi
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 220°C. Se toacă 1 ceapă franţuzească, restul se taie felii. Usturoiul se taie cuburi şi se toacă, apoi se căleşte cu ceapa într-o lingură de ulei încins.
Se adaugă carnea tocată şi se călesc împreună; se condimentează. Se frământă aluatul şi se împarte în 4 porţii; se întinde din fiecare câte o foaie ovală.
Se aşază deasupra carne tocată şi roşii şi se stropeşte cu restul de ulei. Se coace cca 20 min. Se ornează cu verdeaţă.
Pizza cu carne de berbecut tocata
Pofta buna!