Pizza cu ciuperci

Printeaza

Pizza cu ciuperciPizza cu ciuperci

Ingrediente aluat:

  • 150 g făină
  • 1 ou
  • drojdie cât o nucă
  • 1/2 pahar lapte
  • sare

Ingrediente umplutură:

  • 300 g ciuperci proaspete sau din conservă
  • 100 g caşcaval
  • 100 g unt
  • 3 roşii din conservă
  • 2-3 linguri ketchup
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amesteci făina cu drojdia dizolvată în laptele călduţ, oul şi un praf de sare şi frămânţi bine, până obţii un aluat elastic pe care-l laşi la crescut. Intre timp, cureţi ciupercile, le speli le tai felii subţiri, le înăbuşi în 50 g unt, timp de 20 de minute, potriveşt de sare şi piper si le dai deoparte.

Tai roşiile bucăţi şi le căleşti într-o tigaie cu restul de unt, pe foc iute, timp de 5 minute. Ungi cu unt o formă rotundă pentru pizza, întinzi foaia de aluat, pui ciupercile, sosul de roşii, razi caşcavalul,

Intorci puţin marginile alu­atului peste umplutură şi dai la cuptorul încălzit în prealabil, pentru 25 de minute.

Pizza cu ciuperci

Pizza cu ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.