Pizza cu conopida si mozzarella
PrinteazaPizza cu conopida si mozzarella din: conopida, ou, sare, piper, mozzarella, rosii.
- o conopidă mică
- un ou
- sare
- piper
- 200 g mozzarella
- 2-3 roşii
Mod de preparare:
Se taie conopida în aşa fel încât să rămână numai florile, care se mărunţesc la robot.
Se pune conopida pasată pe un şervet, se strânge şi se stoarce pentru a elimina apa. Se pune apoi conopida pe un şervet de hârtie absorbant şi se lasă 20 de minute.
Conopida se aşază într-un castron, se amestecă cu ou, sare şi piper, se omogenizează şi se pune apoi în tava de copt tapetată cu hârtie. Se pune cu lingura compoziţia modelând la sfârşit cu mâna pentru a ieşi ca o foaie rotundă.
Se coace 15 minute.
Se scoate, se pun brânza şi felii de roşii şi se mai lasă la cuptor pentru 8 minute.
Pofta buna!