Pizza cu hribi şi mozzarella

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de pizza cu hribi si mozzarella din: faina alba, apa, drojdie de bere, ulei de masline extravirgin, zahar, mozzarella, hribi, sare, parmezan si ulei.

Ingrediente:Pizza cu hribi şi mozzarella

pentru aluat:

  • 400 g faină albă
  • 200 ml apă
  • 1/2 cub drojdie de bere
  • 3 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 1 linguriţă zahăr
  • sare

pentru topping:

  • 250 g mozzarella
  • 2 hribi
  • 150 g parmezan
  • 3 linguri ulei
  • sare

 

 

Mod de preparare:

 

Orepară aluatul şi întinde cu sucitorul 4 discuri subţiri. Curăţă şi spală hribii şi îndepărtează baza picioruşelor. Taie-le jumătate, pe lung, apoi în fâşii subţiri.

Feliază mozzarella. Unge aluatul cu ulei şi presară un praf de sare. Acoperă cu felii de mozzarella şi felii de hribi. Presară felii subţiri de parmezan şi pune sare, după gust. Coace pizzele circa 10 minute în cuptorul încălzit la 230° C si serveste-le fierbinţi.

Pizza cu hribi şi mozzarella

Pizza cu hribi şi mozzarella

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.