Pizza cu linte
PrinteazaPizza cu linte din: aluat, ciuperci, praz, linte, pasta de rosii, cascaval, ierburi de Provence.
- 400 g aluat pentru pizza
- 500 g ciuperci champignon brune
- 1 fir de praz
- 250 g linte verde
- 150 g pastă de roşii
- 250 g caşcaval
- ierburi de Provence
Mod de preparare:
Speli lintea şi o fierbi 30 de minute. Cureţi ciupercile, le tai felii, iar prazul îl tai rondele. Razi mare caşcavalul. Tapetezi o tavă cu hârtie de copt şi întinzi aluatul pentru pizza.
Il ungi cu pasta de roşii, apoi presari uniform lintea scursă, rondelele de praz, ciupercile şi la sfârşit caşcavalul ras.
Condimentezi cu ierburi de Provence şi coci în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, circa 30 minute.
Pofta buna!