Pizza cu piept de pui

Printeaza

Pizza cu piept de pui din: faina, ulei de masline, zahar, sare, drojdie, piept de pui, suc de rosii, masline negre, ardei gras, cascaval, marar.

Ingrediente:Pizza_cu_piept_de_pui

pentru aluat:

  • 300 g faina
  • 3 linguri ulei de masline
  • o lingura zahar
  • un praf sare
  • un plic drojdie uscata

pentru garnitura:

  • un piept de pui fiert
  • 2 linguri suc de rosii
  • 100 g masline negre
  • un ardei gras
  • 100 g cascaval ras
  • putin marar

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, drojdia se desface în puţină apă călduţă, apoi se amestecă uşor cu făina, sarea, uleiul şi zahărul. Aluatul se acoperă cu un şervet şi se lasă la crescut. Se întinde apoi aluatul şi se transferă în tava de copt tapetată cu hârtie. Se unge cu sucul de roşii.

Se presară măslinele mărunt tocate, ardeiul tăiat cubuleţe sau fâşii subţiri şi se pun bucă­ţele de carne fiartă. Se presară caşcaval ras şi se dă la cuptor pentru 15-20 minute. Se ser­veşte cu mărar fin tocat.

Pizza cu piept de pui

Pizza_cu_piept_de_pui

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pizza cu piept de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.