Pizza cu piept de pui
PrinteazaPizza cu piept de pui din: faina, ulei de masline, zahar, sare, drojdie, piept de pui, suc de rosii, masline negre, ardei gras, cascaval, marar.
pentru aluat:
- 300 g faina
- 3 linguri ulei de masline
- o lingura zahar
- un praf sare
- un plic drojdie uscata
pentru garnitura:
- un piept de pui fiert
- 2 linguri suc de rosii
- 100 g masline negre
- un ardei gras
- 100 g cascaval ras
- putin marar
Mod de preparare:
Pentru aluat, drojdia se desface în puţină apă călduţă, apoi se amestecă uşor cu făina, sarea, uleiul şi zahărul. Aluatul se acoperă cu un şervet şi se lasă la crescut. Se întinde apoi aluatul şi se transferă în tava de copt tapetată cu hârtie. Se unge cu sucul de roşii.
Se presară măslinele mărunt tocate, ardeiul tăiat cubuleţe sau fâşii subţiri şi se pun bucăţele de carne fiartă. Se presară caşcaval ras şi se dă la cuptor pentru 15-20 minute. Se serveşte cu mărar fin tocat.
Pizza cu piept de pui
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pizza cu piept de pui