Pizza cu porumb

Printeaza

Pizza cu porumb din: faina, apa, drojdie, sare, bulion, ceapa, salam, cascaval, porumb dulce, masline.

Ingrediente:Pizza_cu_porumb

pentru aluat:

  • 500 g faina
  • 340 ml apa
  • 13 g drojdie proaspata
  • 2 lingurite sare

pentru umplutura:

  • 4 linguri bulion
  • 1 ceapa mica
  • 200 g salam, cascaval si porumb dulce
  • 50 g masline

 

Mod de preparare:

Dizolvi drojdia în apa la temperatura camerei. Intr-un recipient cu capac, pui făina cernută, sarea şi torni lichidul, amesteci de 4-5 ori, după care pui capacul şi păstrezi vasul în frigider 24 ore.

Răstorni amestecul pe masa presărată cu făină, împărţi aluatul în 4 şi frămânţi fiecare bucată până când aluatul nu se mai lipeşte de mână.

Intinzi 4 discuri de aluat, groase de 5-6 mm. Le pui în forme pentru pizza şi le ungi cu bulion. Presari uniform felioare de măsline, porumbul scurs, rondele de ceapă, felii subţiri de salam şi caşcaval ras.

Coci pizza la foc mediu, 25 de minute. O poţi servi cu sos de roşii aromat ori cu sos de usturoi.

Pizza cu porumb

Pizza_cu_porumb

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.