Pizza cu praz şi şuncă

Printeaza

Pizza cu praz şi şuncă din: faina, unt, oua, branza roquefort, praz, sare, branza telemea, smantana, crema de branza, piper, nucsoara si sunca.

Ingrediente:Pizza_cu_praz_si_sunca

  • 400 g faina
  • 200 g unt
  • 5 oua
  • 100 g branza Roquefort
  • 1,5 kg praz
  • sare
  • 100 g branza telemea data pe razatoare
  • 400 ml smantana
  • 4 linguri crema de branza
  • piper
  • nucsoara rasa
  • 100 g sunca taiata cuburi

 

Mod de preparare:

Frământaţi făina, untul, 1 ou şi 3 – 4 linguri de apă călduţă. Formaţi o sferă din aluat, înfăşuraţi-l în folie alimentară şi daţi-l la frigider 30 min. 2 întindeţi aluatul pe o tavă tapetată cu hârtie pentru copt. Aşezaţi brânza Roquefort tăiată felii peste blat. Preîncălziţi cuptorul la 180°C.

Tăiaţi prazul inele, fierbeţi-l în apă cu sare 2 min., scurgeţi-l şi aşezaţi-l peste pizza. Amestecaţi res­tul ingredientelor, turnaţi-le peste pizza şi presăraţi-o cu şunca. Daţi-o la cuptor pentru cca. 45 de minute.

Pizza cu praz şi şuncă

Pizza_cu_praz_si_sunca

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Vreau si eu o portie din pizza asta

  2. Vreau si eu o bucata de pizza

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.