Pizza cu salam si ansoa

Printeaza

Pizza cu salam si ansoa din: aluat de pizza, rosii, sare, piper, mozzarella, salam pepperoni, ansoa, masline, ulei de masline.

Ingrediente: Pizza cu salam si ansoa

  • 1 aluat de pizza
  • 400 g roşii zdrobite
  • sare şi piper proaspăt măcinat
  • 250 g brânză mozzarella rasă
  • 250 g salam pepperoni feliat
  • 50 g anşoa scurse
  • 16-20 măsline negre fără sâmburi
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 2 linguriţe cu oregano uscat

 

Mod de preparare:

Pune aluatul pe o suprafaţă de lucru şi taie-l în sferturi. Intinde-l în cercuri pe care le aşezi într-o tavă. Presară roşiile, un pic de suc de roşii, sare şi piper. Aranjează mozzarella, pepperoni şi anşoa deasupra.

Lasă să stea puţin într-un loc cald, timp de 15 minute. Adaugă măslinele şi presară ulei şi oregano. Coace în cuptorul preîncălzit la 200°C, timp de 15 minute sau până când aluatul devine crocant.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.