Pizza cu ton si ciuperci champignons
PrinteazaPizza cu ton si ciuperci champignons
- 1 cutie file de ton în ulei de măsline (185 g)
- 1 pachet blat de pizza (400 g)
- 8 file de sardine (cutie)
- 50 g roşii uscate în ulei
- 125 g ciuperci champignons
- 1 dovlecel
- 60 g măsline negre fără sâmburi
- 150 g brânză rasă
Mod de preparare:
Incingeţi cuptorul Ja 200°C. Scurgeţi tonul şi colectaţi uleiul. Mărunţiţi peştele.
Intindeţi blatul de pizza pe o tavă unsă în prealabil cu grăsime şi lăsaţi o margine mai înaltă.
Tăiaţi mărunt sardinele şi roşiile. Tăiaţi ciupercile, dovleceii şi măslinele rondele.
Presăraţi-le pe aluat, la fel şi brânza. Stropiţi cu ulei şi coaceţi pizza 20-25 de minute.
Pizza cu ton
Pofta buna!