Pizza cu zacusca, brânza şi legume
PrinteazaPizza cu zacusca, brânza şi legume din: foitaj, salata verde, lapte, zacusca, branza, masline, ardei capia, rosii deshidratate.
- 500 g foitaj
- salata verde pentru servit
- 1 lingura lapte
- 4 linguri zacusca sau marmelada de ceapa
- 125 g branza, sfaramata
- 175 g masline, ardei capia copt, rosii deschidratate, tocate
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 6/200 C. Pe o suprafaţa presărată cu faina, întinde aluatul într-o foaie subţire. Taie foaia într-o formă pătrată de 27 cm şi marchează o margine de 1 cm. Unge această margine cu lapte.
Inţeapă foaia cu furculiţa din loc în loc şi dă la cuptor 15 min, până când se rumeneşte. Presează foaia crescută şi pune din loc în loc grămăjoare de zacusca. Presară brânza şi ingredientele rămase şi asezonează cu piper.
Dă la cuptor 12 min, pâna când brânza se topeşte. Serveşte cu salată verde.
Pizza cu zacusca, brânza şi legume
Pofta buna!