Pizza de post cu ciuperci

Printeaza

Pizza de post cu ciuperci din: faina, apa, sare, bicarbonat, cascaval vegetal, galbiori, ceapa verde, patrunjel, oregano, sare, piper.

Ingrediente:Pizza de post cu ciuperci

  • 300 g făină de grâu integrală
  • 150 ml apă
  • 1/2 linguriţă de sare
  • 1/2 linguriţă de bicarbonat
  • 150 g caşcaval vegetal
  • 1 borcănel de gălbiori muraţi
  • ceapă verde
  • pătrunjel
  • oregano
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amestecă făina cu sarea şi bicarbonatul. Adau­gă treptat apă, până când obţii un aluat de consistenţa unuia de pâine.

Acoperă şi lasă-l într-un loc cald circa o jumătate de oră. împarte-l în bucăţi şi întinde lipii cu sucitorul. Pune fiecare lipie într-o cratiţă încălzită, la foc mic, fără ulei.

Coace-le 3-4 minute pe fiecare parte. Cât sunt calde, rade deasupra caşcaval şi ornează-le cu gălbiori (scurşi), ceapă verde, pă­trunjel şi oregano.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.