Pizza de post cu spanac

Printeaza

Pizza de post cu spanac din: faina, drojdie uscata, zahar, sare, ulei, spanac, cascaval de post si sare.

Ingrediente:Pizza de post cu spanac

Pentru aluat:

  • 2 căni cu făină
  • 1 plic de drojdie uscată
  • 1 linguriţă cu zahăr
  • sare
  • ulei

Pentru umplutura:

  • 500 g spanac
  • caşcaval de post, dat pe râzătoare
  • sare

 

Mod de preparare:

Frământă, din toate ingredientele pentru cocă, plus apă călduţă şi puţin ulei, un aluat ca de pâine. întinde o foaie mai groscioară şi aşaz-o în tava unsă cu ulei.

Unge şi aluatul cu puţin ulei, apoi pune deasupra spanacul fiert în apă cu sare, scurs, şi tăiat mare. Presară deasupra caşcaval. Dă la cuptorul preîncălzit, la foc potrivit, pentru 35 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.