Pizza de post cu spanac
PrinteazaPizza de post cu spanac din: faina, drojdie uscata, zahar, sare, ulei, spanac, cascaval de post si sare.
Pentru aluat:
- 2 căni cu făină
- 1 plic de drojdie uscată
- 1 linguriţă cu zahăr
- sare
- ulei
Pentru umplutura:
- 500 g spanac
- caşcaval de post, dat pe râzătoare
- sare
Mod de preparare:
Frământă, din toate ingredientele pentru cocă, plus apă călduţă şi puţin ulei, un aluat ca de pâine. întinde o foaie mai groscioară şi aşaz-o în tava unsă cu ulei.
Unge şi aluatul cu puţin ulei, apoi pune deasupra spanacul fiert în apă cu sare, scurs, şi tăiat mare. Presară deasupra caşcaval. Dă la cuptorul preîncălzit, la foc potrivit, pentru 35 de minute.
Poftă bună!